Portada > Actualitat > Notícies > El camí de Ca n’Aguilera passa a formar part de la xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona

El camí de Ca n’Aguilera passa a formar part de la xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona

09/06/2021

La corporació provincial té previst invertir més d’un milió d’euros en la millora d’aquest vial que uneix Ca n’Aguilera, Can Martí i el Bosc de l’Àliga amb el nucli de Piera

Cinc camins de la comarca de l’Anoia formen part de la primera fase del Pla zonal de la xarxa de carreteres locals de la Diputació de Barcelona, que preveu fer una inversió global en el conjunt de la comarca de 3,6 milions d’euros. Una de les principals actuacions que es duran a terme és la millora del camí de Ca n’Aguilera, de 2,58 km i una inversió prevista de 1.034.000 euros. Aquest camí comunica les urbanitzacions de Ca n’Aguilera, Can Martí i el Bosc de l’Àliga amb el nucli urbà, connectant amb la carretera B-224. Un cop realitzades les obres, el camí passarà a ser considerat una carretera amb el codi B-5414.

Aquestes inversions es van presentar ahir dimarts en un acte a l’Arxiu Comarcal presidit pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Pere Pons, que va estar acompanyat del president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete. Van assistir-hi també els alcaldes i regidors dels municipis beneficiàries d’aquestes actuacions, entre ells l’alcalde de Piera, Josep Llopart. El Pla zonal es considera un instrument de suport als ajuntaments atès que suposa una millora de la xarxa viària i representa per a les administracions locals un important estalvi de despesa. Té una vigència de 15 anys, revisable cada cinc per adaptar-lo a l’evolució del territori.

Entre les actuacions previstes a la comarca hi ha també la millora del camí de Masuet del Nord, a Masquefa, el de Vilanova d’Espoia, a la Torre de Claramunt, el camí rural de Veciana i el de Can Ros a Mas Castell. Aquests dos últims es mantindran com a camins municipals, però la seva millora i el seu manteniment també aniran a càrrec de la corporació provincial.

Arxivat a: General
Presentació Pla Zonal de la Diputació de Barcelona
Presentació Pla Zonal de la Diputació de Barcelona