Portada > Actualitat > Notícies > Aina Munné aconsegueix la segona posició en el Campionat de Barcelona Senior de patinatge artístic

Aina Munné aconsegueix la segona posició en el Campionat de Barcelona Senior de patinatge artístic

11/06/2021

La pierenca s’ha proclamat subcampiona i s’ha classificat per al Campionat de Catalunya que se celebrarà a Rubí els dies 19 i 20 de juny

El passat cap de setmana es va celebrar a Parets el Campionat de Barcelona Senior de patinatge artístic. La pierenca Aina Munné, a la qual entrenen el Sergio Canales i la Begoña Hornero, es va proclamar subcampiona i va obtenir una plaça directe per al Campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 19 i 20 de juny a Rubí. Va ser un cap de setmana intens que es va iniciar divendres a la tarda, amb els entrenaments oficials. Des de l’Ajuntament es vol felicitar a l’esportista i al club per la fita assolida. 

Després de la pandèmia, amb molts esforços per part del club, els esportistes i de l’equip tècnic, s’estan aconseguint bons resultats a totes les categories. Fa dues setmanes es van celebrar els campionats Cadet i Juvenil, amb grans resultats com la 3a posició de la Paula Pelegrina a la categoria Cadet, i la 5a de Noelia Corimanya. En Juvenil sense mínims, la Paula Perez va quedar 12a i la Gisela Albert 14a. I a la categoria Juvenil amb mínims, es va aconseguir la 17a posició d’Ariadna Malet. Finalment, destacar també la Lucia Corimanya que va quedar 2a en la categoria Junior sense mínims.

Arxivat a: Esports
Aina Munné
Aina Munné