Portada > Actualitat > Notícies > Es publiquen les bases del 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Es publiquen les bases del 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

15/06/2021

Les companyies que vulguin participar en el certamen tenen fins al 31 de juliol per a formalitzar la inscripció a través de correu electrònic

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases del 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, un esdeveniment cultural que aquest any seguirà condicionada per les mesures establertes per les autoritats competents davant la COVID però que, tot i així, espera recuperar l’afluència de públic d’anteriors edicions. La previsió inicial és que el concurs comenci el dia 2 d’octubre i finalitzi el 27 de novembre. Totes les representacions es faran al Teatre Foment de Piera en sessió de tarda. 

Com en anteriors edicions, el jurat estarà format per persones vinculades directament al món del teatre. Hi haurà premi a les tres millors obres i reconeixements a la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor presentació escènica i un premi que serà escollit per votació popular. El jurat es reserva el dret d’atorgar els accèssits que consideri oportuns.   

Les companyies que vulguin participar en el certamen tenen fins al dia 31 de juliol per a formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a una de les adreces següents: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e). Cada grup haurà de proposar una obra teatral en castellà, català o bilingüe i haurà de tenir l’autorització de l’aturo per poder ser representada al concurs. En presentar la candidatura, s’haurà d’adjuntar un breu historial de la companyia, la sinopsi de l'obra, el repartiment i una fotografia de qualitat. Una comissió nomenada a l’efecte serà l’encarregada de seleccionar les obres que seran representades en la 45a edició del concurs.   

Podeu consultar les bases en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre Foment

Arxius adjunts