Portada > Actualitat > Notícies > Es millora el servei de recollida selectiva per incrementar el reciclatge

Es millora el servei de recollida selectiva per incrementar el reciclatge

23/06/2021

S’ha dut a terme un manteniment i neteja dels contenidors, s’han substituït els més deteriorats i s’han habilitat nous punts de recollida tant al nucli com a les urbanitzacions

L’Ajuntament segueix apostant per augmentar els índexs de reciclatge a la vila. Les dades de recollida selectiva mostren que actualment a Piera es separa un 50 % dels residus que es generen a casa, quan la normativa europea i catalana estableix que s’aplicaran increments molts alts dels costos de transport i gestió als municipis que aquest 2021 no compleixin amb una recollida mínima del 60 %. 

Per aquest motiu, aquest mes de juny s’ha millorat el servei de recollida selectiva d’envasos, paper i cartró i vidre, amb la voluntat de facilitar als veïns i veïnes el servei per garantir la seva participació. En aquest sentit, s’ha fet un manteniment i una neteja a fons dels contenidors del carrer i dels soterrats, s’han substituït els més antics i els que es trobaven més deteriorats i s’han augmentat els punts de contenidors de selectiva, tant al nucli com a les urbanitzacions que ho requerien pel nombre de població. Aquests són els punts que se sumen als ja existents: 

Nucli

Carrer Viuda Sabater, 2

Can Martí

Cruïlla Rosella - Acàcia

Cruïlla Baixada del Cirerer - Passatge del Cirerer

Can Mata

Cruïlla Ctra. St. Sadurní - Vall de l’Ebre

Can Claramunt

Cruïlla Eucaliptus - Pimpinella

Cruïlla Jardí - Del Peral

Cruïlla Mirador - Aires de Montserrat, 8

Cruïlla Dalia - Roser

Cruïlla De la Palmera - Cirerer

Aires de Montserrat, 20

Can Bonastre

Cruïlla Mozart - De la Pau

Carrer Amor, 18

Cruïlla Generalitat - Del Dret

Cruïlla Institució - Revolució (davant del local social)

Can Canals

Carrer Àngel Guimerà, 12

Carrer Ronda Montserrat, 122

Carrer Santa Creu de Creixà, 17 (davant Ass. de Veïns)

Carrer de Vilanova, 6

Cruïlla Barcelona - Ctra. St. Sadurní

Can Mas

Cruïlla Oslo - Europa

Carrer Berlin, 31

La Venta - Can Mussarro

Cruïlla Cignus - Ursa Major

Cruïlla Andròmeda - Hèrcules 

Des de l’Ajuntament es demana la corresponsabilitat de la ciutadania per a millorar els índex de reciclatge i, al mateix temps, mantenir net el carrer i en bon estat els contenidors. Es recorda que en cas de tenir trastos vells com mobles o matalassos, no està permès deixar-los al costat dels contenidors, una conducta que suposa una mostra d’incivisme perquè dificulta l’accés a la via pública. En aquests casos, cal portar aquests voluminosos a la deixalleria municipal. L’ús habitual d’aquest servei pot suposar una bonificació d’un 10 % en la taxa anual de residus. L’horari de l’equipament és de dilluns a dissabte de 9.30 a 14 hores i de dimarts a divendres també a la tarda de 15 a 19 hores. Durant els mesos de juliol i agost, la deixalleria romandrà tancada els dilluns durant tot el dia.

Arxivat a: Medi ambient
Recollida selectiva a Piera

Arxius adjunts