Portada > Actualitat > Notícies > Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el Mercat de la Fruita Dolça

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el Mercat de la Fruita Dolça

28/06/2021

La previsió era obrir el mercat el passat 20 de juny però les condicions meteorològiques van obligar a posposar l’esdeveniment, que finalment es va celebrar diumenge amb un maridatge de fruita i cava

El passat diumenge 27 de juny es va celebrar la inauguració del Mercat de la Fruita Dolça, una iniciativa organitzada per la regidoria de Mercats de l’Ajuntament que vol promocionar les fruites de temporada i, principalment, el préssec autòcton de la Fortesa, amb denominació d’origen Penedès. Les parades havien de tornar el passat 20 de juny però les condicions meteorològiques van impedir l’obertura del mercat que, finalment, es va inaugurar el passat diumenge. L’acte, que va comptar amb una bona assistència de públic, va incloure música d’ambient i un maridatge de fruita i cava.

El mercat es farà cada diumenge d’estiu fins al dia 12 de setembre. L’horari serà de 9 a 14 hores i estarà ubicat a l’avinguda Carretera d’Igualada, a la rotonda de davant del Centre d’Atenció Primària.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la fruita dolça
Mercat de la fruita dolça
Mercat de la fruita dolça

Arxius adjunts