Portada > Actualitat > Notícies > La Flama del Canigó encén els fanalets de la Nit de Sant Joan

La Flama del Canigó encén els fanalets de la Nit de Sant Joan

28/06/2021

La rebuda va comptar amb la participació de diverses entitats locals com la Colla de Tambors Infantils dels Diables, l’Agrupació Sardanista i els Falcons de Piera

El dia 23 de juny, Piera va celebrar la revetlla de Sant Joan amb diversos actes que van permetre gaudir de la nit més curta de l’any. El primer va ser la rebuda de la Flama del Canigó, que un cop a la vila, va fer un recorregut des de la plaça de la Creu fins a l’Ajuntament, on es van fer els parlaments institucionals i es van encendre els fanalets que la ciutadania havia adquirit en diversos establiments locals. Recordem que els beneficis aconseguits amb la venda dels fanalets es destinen a l’associació Dispiera. Altres entitats de la vila van participar també en l’acte, com la Colla de Tambors Infantils dels Diables, l’Agrupació Sardanista i els Falcons de Piera.

Més tard, el Gall Mullat va acollir un concert amb aforament limitat que va complir amb totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat de les persones. El grup Papa’s and the Popo’s, amb la seva música, va ser l’encarregat d’amenitzar la vetllada al públic assistent.

Arxivat a: Festes
Rebuda de la Flama del Canigó
Rebuda de la Flama del Canigó
Rebuda de la Flama del Canigó
Rebuda de la Flama del Canigó