Portada > Actualitat > Notícies > L’actuació de Xavier Pagès obre una nova edició del MEV

L’actuació de Xavier Pagès obre una nova edició del MEV

05/07/2021

El cantautor va presentar el seu nou treball musical davant el públic assistent, que en tot moment va respectar les mesures de seguretat establertes

El passat divendres es va donar el tret de sortida al cicle de concerts «Música en Viu», una iniciativa que s’organitza cada any amb la voluntat d’oferir a la ciutadania música en directe durant les nits d’estiu. El primer en actuar a l’escenari del Gall Mullat va ser el cantautor Xavier Pagès, que va estar acompanyat d’altres músics a la bateria, el baix-guitarra i el piano. A més de presentar el seu nou treball musical ‘Vuit cançons i un bagul de records’, Pagès va oferir altres temes que han marcat la seva carrera musical.

El concert va comptar amb l’assistència d’unes 90 persones, que en tot moment va respectar les mesures de prevenció establertes per garantir una cultura segura. De fet, es van obrir les portes 30 minuts abans de l’actuació, es va fer un registre de les persones assistents i se’ls hi va prendre la temperatura. Era obligatori l’ús de mascareta, calia respectar les distàncies de seguretat marcades per l’organització, i es va limitar l’aforament. D’altra banda, es va servir una copa de cava o aigua a les persones assistents.

El següent concert del MEV s’oferirà aquest divendres 9 de juliol. Shapie Wells & The Swing Cats, el quartet de swing del moment, presentarà un repertori de temes clàssics del jazz en un format acústic i original. Serà a partir de les 22 hores, al Gall Mullat.

Arxivat a: Cultura
MEV 2021 - Xavier Pagès
MEV 2021 - Xavier Pagès
MEV 2021 - Xavier Pagès
MEV 2021 - Xavier Pagès

Arxius adjunts