Portada > Actualitat > Notícies > Una Festa de la Diversitat diferent i solidària

Una Festa de la Diversitat diferent i solidària

06/07/2021

La 14a edició d’aquest esdeveniment va comptar amb actuacions i espectacles diversos que van fer ballar al públic assistent, respectant les mesures de prevenció davant la Covid

L'Associació Festa Diversitat Piera va organitzar el passat dissabte la 14a Festa de la Diversitat al Gall Mullat. Va ser una festa diferent, que va començar a la tarda amb l’actuació dels Diables de Piera, de la colla infantil i de la colla de tambors els Sbombats i que es va allargar fins a la nit amb propostes diverses com l'espectacle Tot Circ, amb malabars i piruetes; l’actuació de les escoles i acadèmies de ball de Piera, que van mostrar el treball que han pogut fer aquest any;  l'escola de samba Gremio Recreativo i el Show Brasil Barcelona, que van donar ritme de samba i diversió a la nit; i, per finalitzar, salsa a càrrec de Salsa Punk, que van fer versions de rock catalanes i espanyoles dels anys 80 i 90. 

L'organització va fer tot el possible perquè es complissin les mesures anti covid. El públic es va divertir respectant les distàncies a l'hora de ballar i fent-ho des de les seves taules. La festa va comptar amb proveïdors locals i els productes consumits es van adquirir com a productes locals o de km 0 de Piera i de municipis de l’entorn. La recaptació de la festa anirà destinada a una causa benèfica. 

Des de l’Associació Festa Diversitat Piera es vol fer arribar un agraïment molt especial a la brigada municipal, a Flor de Neu, a l'Ajuntament de Piera i a tots els vilatans en general per fer possible la festa, tenint en compte la feina que ha representat poder celebrar aquesta edició.

Arxivat a: Festes
14a Festa de la Diversitat
14a Festa de la Diversitat