Portada > Actualitat > Notícies > La Parròquia de Piera organitza els vermuts a La Moreneta

La Parròquia de Piera organitza els vermuts a La Moreneta

08/07/2021

Durant tot el mes de juliol, l’entitat organitza un seguit d’activitats entre les quals hi haurà eucaristies, xerrades, visites guiades i una caminada per refer el camí de Sant Ignasi de Loiola

Aquest dissabte, dia 10 de juliol, es posen en marxa els vermuts a La Moreneta, una iniciativa de la Parròquia de Piera que convida la ciutadania a fer el vermut de 12 a 15 hores en les dependències del carrer Sant Cristòfol, 32. La iniciativa, que es repetirà els dies 24 i 31 de juliol, comptarà amb altres serveis com dj set, exposicions, barra i jocs de taula.

Aquesta serà només una de les propostes que organitza la Parròquia durant el mes de juliol. El diumenge 11, amb motiu de la Festa de Sant Cristòfol, se celebrarà una eucaristia a les 11.15 h a l’església de Santa Maria de Piera i, posteriorment, la benedicció de cotxes a la plaça de la Sardana. El diumenge 18, coincidint amb la Festa de Santa Maria Magdalena, l’eucaristia començarà a les 10 h a l’església de la Mare de Déu de la Mercè de Ca n’Aguilera, i a continuació es farà també la benedicció de cotxes.

Altres iniciatives seran la visita a la Cova de Manresa el dissabte 17 de juliol, a la qual es podrà assistir en bus des de les diverses poblacions de l’arxiprestat, i una ruta pel Camí de Sant Ignasi que, del 14 al 17 de juliol, es distribuirà en diverses etapes que aniran de Verdú a Manresa passant per Montserrat, amb l’objectiu de refer el camí físic i vital d’Ignasi de Loiola.

A més, tots els diumenges, de 18 a 20 hores, el Santuari del Sant Crist romandrà obert per a totes aquelles persones que s’hi vulguin apropar per gaudir d’una estona de pregària, silenci i escolta. S’hi podrà accedir complint amb totes les mesures de prevenció, com són l’ús obligatori de mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat.

Per a més informació podeu trucar o enviar un whatsapp al telèfon 683 582 034 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Parròquia
Vermuts a la fresca