Portada > Actualitat > Notícies > L’ADF de Piera a les xarxes socials

L’ADF de Piera a les xarxes socials

12/07/2021

L’entitat ha creat els seus perfils a Facebook, Twitter i Instagram amb l’objectiu de donar a conèixer les tasques que realitza en l’àmbit de la prevenció d’incendis

Els voluntaris  de l’Agrupació de Defensa Forestal de la Vila de Piera, es troben en plena campanya forestal, durant la qual executen tasques de vigilància i prevenció d’incendis forestals ajudant als Bombers de la Generalitat i al personal del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona. 

Fa unes setmanes van crear perfils oficials a les xarxes socials per apropar-se a la ciutadania i donar visibilitat a la tasca que fan en l’àmbit de la prevenció d’incendis. Així, per exemple, en la darrera setmana han explicat que a més de fer tasques de vigilància, les persones voluntàries de l’entitat aprofiten per revisar l’estat de camins i dels hidrants del terme municipal. Els perfils a les xarxes també volen servir per sensibilitzar la ciutadania de la importància de tenir cura de l’entorn i recordar que, en cas de veure una columna de fum, cal trucar al 112. 

Podeu seguir a l’ADF de Piera a Facebook, Twitter i Instagram.

 

Arxivat a: Medi ambient, Seguretat ciutadana
ADF de Piera
ADF de Piera
ADF de Piera
ADF de Piera