Portada > Actualitat > Notícies > El pavelló poliesportiu El Prat es converteix en un centre de vacunació

El pavelló poliesportiu El Prat es converteix en un centre de vacunació

19/07/2021

En un únic dia es van subministrar 738 dosis de les vacunes de Janssen i Pfizer contra la Covid entre veïns i veïnes de Piera i dels Hostalets de Pierola

El pavelló poliesportiu El Prat es va convertir el passat 15 de juliol en un centre de vacunació. En una única jornada es van posar un total de 738 dosi de Janssen i Pfizer a veïns i veïnes de Piera i dels Hostalets de Pierola. Per a vacunar-se no calia reservar cita prèvia però sí es prioritzava les persones de més de 40 anys. Va haver-hi una important afluència de gent a primera hora del matí però cap al migdia es va reduir i es va decidir obrir la vacunació a tots els grups d’edat fins a exhaurir les existències de vacunes.

Aquestes maratons s’està duent a terme a diferents municipis de la Catalunya Central amb l’objectiu de poder vacunar totes aquelles persones majors de 40 anys que per problemes de desplaçament o de salut no van poder fer-ho quan els hi tocava. Abans que s’organitzés aquesta jornada, hi havia encara a Piera unes 2.000 persones sense vacunar.

Arxivat a: Salut
Marató de vacunació
Marató de vacunació
Marató de vacunació
Marató de vacunació