Portada > Actualitat > Notícies > L’Agrupació Sardanista de Piera celebra el seu 47è aniversari

L’Agrupació Sardanista de Piera celebra el seu 47è aniversari

27/07/2021

L’entitat programava un concert de sardanes diumenge amb la Cobla Vila d'Olesa

Tot i que les restriccions sanitàries associades a la cinquena onada de la pandèmia van impedir que se celebrés la ballada de sardanes prevista, l’Agrupació Sardanista de Piera reformulava la celebració del seu 47è aniversari amb un concert. Així aquest passat diumenge s’aplegaven una seixantena de persones al parc Gall Mullat per a gaudir amb l’actuació de la Cobla Vila d'Olesa. Aquesta va interpretar 9 sardanes de 5 tirades en lloc de 7, com es fa a les ballades, escrites per autors com Marcel Artiaga, Joan Jordi Beumala o Pau Marons. La popular “La Santa Espina” va posar el punt final a l’actuació.

Per tal de garantir la seguretat sanitària de l’acte, aquest comptava amb mesures com ara la limitació d’aforament, la pressa de temperatura i l’establiment de distància de seguretat.

Arxivat a: Cultura
Fotografies cedides per Oriol Barri
Fotografies cedides per Oriol Barri