Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida per a una edició del MEV adaptada a les restriccions sanitàries

Bona acollida per a una edició del MEV adaptada a les restriccions sanitàries

05/08/2021

A més de la possibilitat de gaudir presencialment dels concerts, també es podien seguir a través de YouTube

Aquest passat divendres el cantautor Cesk Freixas, presentant el seu darrer disc “Memòria” amb el qual celebra els seus 17 anys damunt dels escenaris, tancava el cicle de concerts del programa Música en Viu, MEV. En aquesta ocasió la proposta venia marcada per les restriccions establertes per la pandèmia: limitació d’aforament a 200 persones, registre de les persones assistents i obligació de respectar la distància de seguretat i fer ús de la mascareta.

En tot cas, els cinc directes programats al Gall Mullat aconseguien una bona resposta per part del públic, amb aproximadament un centenar de persones presents en cada actuació. A més, com a novetat, enguany els concerts del MEV eren retransmesos en directe a través de YouTube amb un seguiment d’aproximadament 80 persones més.

El programa de concerts s’iniciava el passat 2 de juliol també amb un cantautor, en aquest cas Xavier Pagès qui presentava el seu treball “Vuit cançons i un bagul de records” amb noves cançons i altres que han marcat la seva carrera. Una setmana més tard, el dia 9, el torn era per al swing amb el quartet Shapie Wells & The Swing Cats que va interpretar peces de compositors tan reconeguts com de Duke Ellington o George Gershwin.

El cartell es completava amb 22 Duo, el duet de versions que actuava el 16 de juliol i amb Sommeliers, un quintet femení en el qual es donen cita jazz, música clàssica i pop.

Arxivat a: Cultura
Cesk Freixas
Shapie Wells & The Swing Cats
22 Duo
Xavier Pagès
Sommeliers