Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les obres d’ampliació del cementiri municipal

S’inicien les obres d’ampliació del cementiri municipal

05/08/2021

Aquesta és la setena fase d’un projecte que inclou la construcció de 40 nous nínxols amb la voluntat d’adaptar l’equipament a la demanda existent

S’han posat en marxa les obres de la setena fase de l’ampliació del cementiri municipal. L’objectiu és construir-hi 40 nínxols més, ocupant els terrenys ubicats a continuació dels ja existents. Aquests nous elements seran caixes prefabricades de formigó armat assentades sobre una llosa també de formigó. Un cop muntats els nínxols es procedirà a la construcció de les parets perimetrals que formen l’illa i a la de la coberta.

Durant la realització de les obres romandrà tancada la zona d’actuació i es col·locaran els cartells de senyalització que hi restringiran l’accés a les persones alienes als treballs. Aquests s’aturaran puntualment en el cas que hi hagi algun servei funerari al costat de la zona d’actuació, per a evitar sorolls o molèsties i garantir la intimitat de l’acte.

Es preveu que les obres tinguin un cost aproximat de 90.754,90 euros.

Arxivat a: Serveis a les persones
El cementiri municipal
Obres al cementiri
Obres al cementiri