Portada > Actualitat > Notícies > Piera se suma als municipis en confinament nocturn

Piera se suma als municipis en confinament nocturn

06/08/2021

La mesura suposa la restricció de la mobilitat entre la 1 i les 6 de la matinada

Entre les mesures establertes per a reduir els contagis per COVID-19, la Generalitat de Catalunya establia el confinament nocturn per a municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència que en un primer moment havia de ser de més de 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies. Ahir la mesura es prorrogava dues setmanes més i ho feia, a més, incloent-hi als municipis que, com en el cas de Piera, tinguessin una incidència superior a 250 casos per cada 100.000 habitants. En total són, actualment, 176 els municipis catalans afectats per aquesta restricció.

D’aquesta manera queden prohibits els desplaçaments per la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada. Si es dona la circumstància que alguna persona hagi de sortir de casa seva necessàriament en aquest horari és imprescindible que dugui el corresponent certificat autoresponsable de desplaçament que podeu descarregar aquí i la documentació que n'acrediti el motiu.

Arxivat a: COVID-19
La mobilitat es restringeix a partir de la 1