Portada > Actualitat > Notícies > Crida a la ciutadania per guarnir els balcons amb els domassos de Festa Major

Crida a la ciutadania per guarnir els balcons amb els domassos de Festa Major

30/08/2021

L’Ajuntament ofereix gratuïtament un domàs per habitatge per penjar-lo durant els dies de la festa gran de la vila, que se celebrarà del 3 al 12 de setembre

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Piera, que se celebrarà del 3 al 12 de setembre, i des de l’Ajuntament es vol implicar la ciutadania per tal que la faci encara més seva. Per aquest motiu es convida als veïns i veïnes del poble a guarnir els seus balcons amb els domassos de Festa Major que s’ofereixen des del consistori. 

Les persones que vulguin disposar d’aquest domàs a casa només cal que s’apropin a la recepció de l’Ajuntament, on se’ls lliurarà de manera gratuïta. 

A partir del proper divendres, els pierencs i les pierenques podran gaudir de la festa gran de la vila amb una programació d’activitats adaptada a la Covid entre les quals hi haurà concerts, espectacles, una tarda inclusiva per als infants, sardanes, castell de focs i els actes de commemoració de la Diada de l’Onze de Setembre. 

Les entrades per a les activitats que en requereixin es podran reservar a partir del dia 1 de setembre a través del web www.entrapolis.com

Podeu consultar la programació d’activitats en el document adjunt.

Arxivat a: Festa Major
Domassos balcó

Arxius adjunts