Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Piera incorpora dos nous agents

La Policia Local de Piera incorpora dos nous agents

01/09/2021

Aquesta setmana han pres possessió del càrrec les dues persones que han estat seleccionades a través de les darreres convocatòries obertes per ampliar el cos policial

Ahir dimarts van prendre possessió del seu càrrec dos nous agents que s’incorporen de forma immediata a la Policia Local de Piera. Aquestes places formen part del pla previst per aquesta legislatura per reforçar el cos de la Policia Local, amb la voluntat d’ampliar la plantilla i seguir mantenint la seguretat a la vila. El passat mes de desembre es va obrir una convocatòria per incorporar 3 agents i abans de l’estiu se’n va iniciar una altra en comissió de serveis per cobrir cinc places d’agent i una de sergent. 

Des de l’Ajuntament se segueix treballant per convocar noves places que permetin cobrir les vacants existents al cos de la Policia Local de Piera. De fet, a finals d’aquest mes de setembre estan previstes les proves psicotècniques i físiques per incorporar dos agents més.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local de Piera
Policia Local de Piera