Portada > Actualitat > Notícies > Es posen a disposició de la ciutadania més entrades per als actes de la Festa Major

Es posen a disposició de la ciutadania més entrades per als actes de la Festa Major

02/09/2021

L’Ajuntament ha revisat els protocols establerts pel Procicat i ha pogut ampliar l’aforament de la pista del Gall Mullat per donar resposta a la demanda existent

Vist que les localitats d'alguns actes de la Festa Major que requerien reserva prèvia d'entrades es van esgotar en menys de 12 hores, des de l'Ajuntament s'ha treballat per donar resposta als veïns i veïnes que no van poder adquirir-ne. En aquest sentit, s’han revisat els establerts pel Procicat per a aquest tipus d’esdeveniments i s’ha pogut ampliar l'aforament de la pista del Gall Mullat a 400 localitats. Avui dijous, a les 15 h, es posaran a disposició de la ciutadania noves entrades per als actes que requerien de reserva prèvia a través del web www.entrapolis.com

Es recorda que en cas d’haver adquirit entrades i, finalment, no poder assistir-hi, es poden alliberar per donar l’oportunitat d’anar-hi a altres persones. Totes les reserves romandran obertes fins 1 hora abans de l’inici de l’acte. Així mateix, es demana a les persones que vulguin assistir al concert del Pot Petit que tinguin en compte que és un acte pensat per als infants i que, per tant, seria convenient que es prioritzessin les entrades per als petits i que hi assistissin el mínim nombre d’adults. 

Les portes del recinte del Gall Mullat s’obriran 30 minuts. La gent que disposa d’entrada tindrà lloc assegurat, així que es recomana arribar de manera esglaonada per evitar aglomeracions. Durant els actes serà necessari complir amb les mesures de prevenció establertes: mantenir la distància de seguretat, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i ús obligatori de la mascareta.

Arxivat a: Festa Major
Festa Major de Piera 2021

Arxius adjunts