Portada > Actualitat > Notícies > Toni Bou guanya el seu 29è títol mundial de trial

Toni Bou guanya el seu 29è títol mundial de trial

20/09/2021

El pilot pierenc ha aconseguit el seu 15è campionat del món de trial a l’aire lliure després de guanyar el Gran Premi de Portugal

Toni Bou ha aconseguit proclamar-se novament campió del món de trial a l’aire lliure per 15a vegada consecutiva. El triomf ha arribat aquest cap de setmana a la localitat de Gouveia, on s’ha disputat la darrera prova del mundial, el Gran Premi de Portugal. El pilot pierenc només necessitava un punt per aconseguir el campionat però, tot i així, va sumar els 20 punts de la primera posició, pujant al podi i proclamant-se campió del món.

El pilot de l’equip Repsol Honda ha fet un campionat extraordinari amb el qual ha aconseguir el seu 29è títol mundial. Des que va aconseguir la seva primera corona, l’any 2007, el pilot pierenc ha dominat el Campionat del Món de trial en les seves dues especialitats.

Arxivat a: Esports
Toni Bou