Portada > Actualitat > Notícies > Arriba el IV Festival Internacional de Música de Piera i dels Hostalets de Pierola

Arriba el IV Festival Internacional de Música de Piera i dels Hostalets de Pierola

27/09/2021

El proper diumenge 3 d’octubre s’iniciarà aquest cicle de concerts que comptarà amb músics de renom i joves intèrprets com Sveta Trushka, Elena Font, Marina Klimova i Antoni Besses

Aquest cap de setmana es dona inici al Festival internacional de Música de Piera i dels Hostalets de Pierola, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Aquest cicle de concerts vol promocionar la música clàssica entre la ciutadania, al mateix temps que pretén ampliar l’oferta musical de la qual gaudeixen els veïns i les veïnes de tots dos municipis en aquesta època de l’any. 

El primer concert se celebrarà diumenge dia 3 d’octubre a les 19 hores al Santuari del Sant Crist de Piera. Serà un concert de violoncel que anirà a càrrec de Sveta Trushka, la qual interpretarà temes de compositors de renom com Bach, Tchaikovsky, Marais, Casals, Besses i Huguet. El diumenge dia 10 d’octubre s’oferirà un segon concert a l’Auditori Can Figueres dels Hostalets de Pierola a partir de les 19 hores. En aquesta ocasió serà la jove intèrpret Elena Font la que oferirà un concert de piano amb obres de Schumann, Liszt i Debussy. Finalment, el cicle es tancarà diumenge 17 d’octubre a les 19 hores, també a l’Auditori Can Figueres dels Hostalets, amb l’actuació al piano d’Antoni Besses i de la soprano  Marina Klimova, que interpretaran de manera conjunta temes de compositors molt coneguts com Mozart, Schubert, Brahms, Mompou i del propi Besses. 

Per a més informació sobre el Festival Internacional de Música, us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Concert de violí i piano ofert per Antoni Besses

Arxius adjunts