Portada > Actualitat > Notícies > Es dona inici al 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Es dona inici al 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

04/10/2021

Una vuitantena de persones van assistir dissabte a la primera representació del certamen, que va anar a càrrec del Grup de teatre cassanenc, de Cassà de la Selva

El passat dissabte, dia 2 d’octubre, es va donar el tret de sortida al Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, que aquest any arriba a la seva 45a edició. Es tracta d’un certamen organitzat de forma conjunta per la Comissió de Teatre i l’Ajuntament de Piera i que s’oferirà durant els mesos d’octubre i novembre al Teatre Foment. 

La primera representació va anar a càrrec del Grup de teatre cassanenc, de Cassà de la Selva, amb la seva obra Litus, dirigida pel Marc Ciurana i interpretada per Robert Batllosera, Josep Maria Martí, Emma Martí, Carles Alsina i Àlex van Whije. Prop d’una vuitantena de persones van assistir-hi com a públic, entre les quals hi havia el jurat del concurs i els membres de la junta de la Comissió de Teatre. L’obra explicava la història d’uns amics que es retroben després de la mort d’en Litus en un accident de cotxe. El que havia de ser una reunió per parlar de l’amic mort es converteix en una vetllada durant la qual es descobreixen els seus secrets més íntims. El Teatre Foment va complir amb totes les mesures sanitàries de prevenció per la Covid: es va limitar l’aforament, es va habilitar una única entrada al recinte que va obrir 30 minuts abans per evitar aglomeracions, i es van mantenir la distància entre persones i l’ús obligatori de la mascareta. 

Fins al proper 27 de novembre s’oferiran vuit representacions més. La propera serà dissabte 9 d’octubre a les 19 hores, quan el Grup de teatre Anem de Canto, de Sant Joan de Vilatorrada oferirà la comèdia romàntica Super Trouper. Podeu consultar la programació del 45è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Grup de teatre cassanenc de Cassà de la Selva
Grup de teatre cassanenc de Cassà de la Selva
Grup de teatre cassanenc de Cassà de la Selva
Grup de teatre cassanenc de Cassà de la Selva

Arxius adjunts