Portada > Actualitat > Notícies > Piera recull el testimoni de la Trobada General de Puntaires a Catalunya

Piera recull el testimoni de la Trobada General de Puntaires a Catalunya

04/10/2021

La 34a edició s’ha celebrat aquest cap de setmana a Platja d’Aro, on l’alcalde, Josep Llopart, ha agafat el relleu per convertir Piera en la seu de la trobada l’any 2022

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Platja d’Aro la 34a Trobada General de Puntaires a Catalunya, un esdeveniment organitzat per l'Associació Catalana de Puntaires de manera conjunta amb el municipi escollit com a seu. Malgrat les restriccions per la Covid i el mal temps anunciat, finalment es va poder gaudir d'una diada molt participada, amb puntaires d'arreu dels països Catalans, de l'estat espanyol i d'altres parts d'Europa.

L'any 2019, l'Ajuntament de Piera es va oferir per acollir la 35a Trobada de Puntaires, una candidatura que va ser aprovada per unanimitat. És per això que, dins els actes d'inauguració de la diada, l'alcalde de Platja d'Aro va passar el testimoni a l'alcalde de Piera, Josep Llopart, amb el lliurament d'un obsequi: una punta contemporània realitzada per l'Associació Catalana de Puntaires amb la qual es formalitzava aquest traspàs.

Llopart va recollir el testimoni manifestant l'agraïment per la confiança dipositada per l'associació en la nostra vila i es va mostrar “molt satisfet de contribuir a mantenir vives les tradicions, i en especial aquesta, molt arrelada al nostre poble”. L’alcalde es va desplaçar a Platja d’Aro acompanyar pels regidors de Cultura i Hisenda i representants de les puntaires de Piera, amb els quals va compartir el repte de ser la propera seu de Catalunya.

Arxivat a: Cultura
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro
34a Trobada General de Puntaires a Platja d'Aro