Portada > Actualitat > Notícies > Carme i Aina Munné, segones al Campionat del Món de Patinatge Artístic

Carme i Aina Munné, segones al Campionat del Món de Patinatge Artístic

11/10/2021

Les patinadores es proclamaven subcampiones del món en la categoria Xou Petit i l’entrenador Sergio Canales aconseguia el bronze en la modalitat Quartets

El Campionat del Món de Patinatge Artístic celebrat a Paraguai ha portat bones notícies per partida doble per al Patinatge Artístic Piera. Per una banda, dues de les seves patinadores, Carme i Aina Munné, han aconseguit fer-se amb el subcampionat mundial en la categoria Xou Petit. Les pierenques, entrenades per Llorenç Álvarez, culminen d’aquesta manera un magnífic recorregut amb el seu programa Salem gràcies al qual aconseguien la primera plaça dels campionats de Barcelona i Catalunya del 2020. Després de l’aturada en les competicions provocada per la pandèmia, Carme i Aina assolien la medalla de plata als campionats de Catalunya i d’Espanya i la cinquena plaça a l’Europeu. Ara, i en la seva primera participació en el campionat mundial, es feien amb aquesta valuosa segona posició a molt poques dècimes de les primeres classificades.

A aquest èxit cal sumar també l’aconseguit per l’entrenador del Patinatge Artístic Piera, Sergio Canales. Aquest també participava en el campionat per primera vegada en la categoria Quartets aconseguint la medalla de bronze que suma als campionats de Catalunya, Espanya i Europa que ha assolit.

Arxivat a: Esports
Campionat de patinatge
Campionat de patinatge
Campionat de patinatge