Portada > Actualitat > Notícies > S’inaugura el nou pumptrack de Piera

S’inaugura el nou pumptrack de Piera

11/10/2021

El nou circuit, situat al costat de l’skate park, s’ha construït amb l’objectiu d’ampliar aquesta zona lúdica i esportiva i promoure l’activitat a l’aire lliure

El passat divendres, dia 8 d’octubre, es va inaugurar el pumptrack de Piera, un circuit a l’aire lliure que es pot recórrer en bicicleta, skate, patins, scooter o qualsevol altre element similar. La principal característica és que permet mantenir-se en moviment sense pedalejar o donar-se impuls, només amb la inèrcia dels salts i la pròpia habilitat de les persones usuàries. 

Aquest espai lúdic i esportiu s’ha construït al costat del skate park de la Plana, ampliant així la zona destinada a la pràctica d’activitat a l’aire lliure. La inauguració va comptar amb una exhibició a càrrec de Manel Ibars i un berenar del qual en van poder gaudir totes les persones assistents. 

L’entrada en funcionament d’aquest circuit suposa també l’aplicació d’una normativa que cal complir per garantir la seguretat de les persones usuàries. En aquest sentit, no en poden fer ús els menors si no van acompanyats dels pares o tutors i és obligatori l’ús del casc i de proteccions. Resta prohibida l’entrada de vehicles a motor, l’accés a peu a l’interior del circuit sense causa justificada i l’entrada d’animals. Tampoc es permet transitar-hi en sentit contrari. L’incompliment d’aquestes normes pot comportar l’expulsió de les instal·lacions.

Arxivat a: Esports
Inauguració pumptrack
Inauguració pumptrack
Inauguració pumptrack
Inauguració pumptrack
Inauguració pumptrack
Inauguració pumptrack
Circuit pumptrack

Arxius adjunts