Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes en el marc del Mes de la Salut Mental

Noves propostes en el marc del Mes de la Salut Mental

13/10/2021

Aquesta setmana hi ha prevista una xerrada per parlar sobre el benestar emocional del jovent i s'obren inscripcions per un taller destinat als joves d'ESO

Durant aquest mes d'octubre s'estan programant un seguit de propostes en el marc de la campanya de sensibilització vers la salut mental que es duu a terme a Piera  centrada en oferir eines i recursos per a garantir el benestar emocional de joves i adolescents.

Demà 14 d’octubre, l’Eva Bach, escriptora i pedagoga parlarà en una xerrada a la biblioteca a les 18.30 hores durant la qual presentarà claus per a una bona gestió emocionals i per a una bona influència i un bon acompanyament. Exposarà eines i recursos per calmar emocions ingrates, pertorbadores o difícils i aportarà propostes pràctiques, recursos útil i aprenentatges i actituds essencials per al benestar emocional dels joves. L’autora presentarà breument el seu darrer llibre Mares i pares influencers i signarà exemplars.

Per divendres hi havia prevista una taula rodona sobre com fer front i superar el trastorn de la conducta alimentària però s'ha hagut d'ajornar per causes alienes a l'organització.

També en el marc del mes de la salut mental, avui dimecres s’han obert les inscripcions per al taller per a joves d’ESO Emociona’t amb la música on, de la mà de professors de l’Aula Municipal de Música de Piera, els i les joves viatjaran amb la música a través de les emocions amb la que compartiran, expressaran i gaudiran escoltant i tocant. Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden formalitzar a la biblioteca fins a exhaurir places. El taller es durà a terme el divendres 29 d’octubre a les 18.30 hores.

Arxivat a: Salut
Piera per la Salut Mental
Mes de la salut mental