Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia l’horari dels cementiris municipals

S’amplia l’horari dels cementiris municipals

19/10/2021

Davant la proximitat de Tots Sants, s’ha modificat l’horari d’obertura dels equipaments per garantir que tothom hi pugui accedir sense aglomeracions

Coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, el proper dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Piera ha decidit ampliar l’horari dels cementiris municipals. Fins al dia 2 de novembreles instal·lacions romandran obertes en els dies i hores següents: 

  • El dia 19 d’octubre: de 9 a 13.30 h
  • Els dies 20 i 21 d'octubre: de 9 a 17 h
  • Els dies 22 i 23 d’octubre: de 9 a 13.30 h
  • El dia 24 d’octubre: de 9 a 14 h
  • Del 25 al 30 d’octubre: de 9 a 17 h
  • Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre (dia de Tots Sants):  de 9 a 17.30 h
  • El dia 2 de novembre: de 9 a 17 h 

La voluntat del consistori amb aquesta ampliació és facilitar als ciutadans l’accés a l’equipament i que puguin visitar les restes dels seus difunts. Es recomana a la població que les visites es facin durant les dues setmanes que romandran obert els cementiris i que es redueixi el temps d’estada per evitar aglomeracions. Les persones que hi accedeixin hauran de seguir les mesures de prevenció establertes davant la Covid.

Arxivat a: Interès ciutadà
El cementiri municipal