Portada > Actualitat > Notícies > Piera se suma a la commemoració del Dia contra el Càncer de Mama

Piera se suma a la commemoració del Dia contra el Càncer de Mama

20/10/2021

L’Ajuntament va il•luminar de color rosa les dues rotondes d’accés a la vila amb la voluntat de donar suport a les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars

Ahir dimarts, 19 d’octubre, es commemorava el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Amb la voluntat de donar visibilitat a aquesta malaltia i donar suport a les persones que la pateixen i als seus familiars, des de l’Ajuntament es van encendre llums de color rosa a les dues rotondes d’accés a la vila.

És la primera vegada que des del consistori s’activa aquesta il·luminació amb motiu del cáncer de mama però sí s’han encès les llums per commemorar altres jornades com el Dia contra l'Artritis, el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, el Dia de l'Autisme, el Dia de la Fibromiàlgia, el Dia de l'Esclerosi Múltiple, el Dia de la Salut Mental i el Dia Internacional de la Mort Gestacional, Neonatal i Perinatal.

La regidora de Sanitat, Montse Porras, ha transmès la voluntat del consistori de ‘seguir donant suport a través d'aquestes iniciatives a totes les associacions i fundacions que contactin amb l’Ajuntament".

Arxivat a: Salut
Dia Mundial contra el càncer de mama