Portada > Actualitat > Notícies > Gaudeix a Piera de la celebració de la Castanyada

Gaudeix a Piera de la celebració de la Castanyada

25/10/2021

El proper dissabte 30 d’octubre tornaran les tradicions a la vila amb tallers de manualitats per als infants, una tarda musical per al jovent i la cinquena edició del Passatge del Terror

Aquest proper cap de setmana, els pierencs i les pierenques podran gaudir de diferents activitats per celebrar a la vila la festa de la Castanyada. La primera de les propostes serà un taller de manualitats per als infants que es farà a la pista del Gall Mullat d’11 a 13 hores. Per participar-hi caldrà fer una inscripció prèvia a l’enllaç adjunt.

De 17 a 21 hores, el Jovent de Piera, amb la col·laboració de La Moreneta Espai Cultural, organitzarà una tarda de música durant la qual es podran escoltar tots els estils musicals: de 17 a 18 hores seran les persones assistents les que escullin la música; de 18 a 19.30 hores, Dj Albert Rovira oferirà patxangueo i reggaeton; finalment, de 19.30 a 21 hores, serà Merlin DJ el que punxarà música d’estil chill techno.    

No podia faltar a la celebració de la Castanyada, el Passatge del Terror organitzat pels Diables de Piera amb el suport de l’Ajuntament. Aquest any arriba a la seva cinquena edició després que l’any passat no es pogués realitzar per la Covid. El Circ del Terror s’iniciarà a les 20.30 hores i l’últim passi es farà a mitjanit. Les entrades es posaran a la venda el mateix dia de 20 a 23.30 hores a un preu de 2,50 euros. Des de l‘organització es convida la ciutadania a passar-hi una tarda terroríficament divertida.

Arxivat a: Cultura
El Túnel del Terror
Tardeo Castanyer
Circ del Terror
taller de castanyada