Portada > Actualitat > Notícies > Un servei de mediació per a millorar la convivència a la vila

Un servei de mediació per a millorar la convivència a la vila

25/10/2021

Es recorda a la ciutadania que es tracta d’un servei gratuït i confidencial que atén casos de conflictes en els àmbits veïnal, familiar, escolar, associatiu i a l’espai públic

L’Ajuntament recorda a tots els pierencs i les pierenques que tenen a la seva disposició el Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia, que ofereix el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de millorar la convivència en els diferents municipis de l’Anoia. Vol ser un instrument alternatiu de gestió i resolució de conflictes en positiu que, amb el suport d’un professional imparcial, facilita la negociació dels interessos contraposats per tal que les dues parts puguin parlar, escoltar-se i arribar a punts d’acord. 

El servei atén casos de conflicte en diferents àmbits com el veïnal, el familiar, l’escolar, en el marc d’entitats o associacions i a l’espai públic. És gratuït i confidencial i l’atenció podrà ser virtual o presencial. Per accedir-hi cal trucar o enviar un missatge al telèfon 699 664 718o enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

Arxivat a: General
Mediació
Servei de Mediació Ciutadana