Portada > Actualitat > Notícies > El cementiri de Piera inaugura un espai de dol gestacional i perinatal

El cementiri de Piera inaugura un espai de dol gestacional i perinatal

16/11/2021

La voluntat del consistori és dedicar un espai a les famílies que han patit una pèrdua durant l’embaràs, el naixement o després del part

Aquest dijous, dia 18 de novembre, a les 16.30 hores, es farà l’acte inaugural d’un nou espai de suport i confort per a aquelles persones que han patit una pèrdua perinatal, gestacional o neonatal, és a dir aquella que es dóna durant l’embaràs, el naixement o després del part, fins als 28 dies de vida. L’objectiu del consistori és reconèixer públicament aquest tipus de dol que es troba sovint invisibilitzat socialment, fet que provoca que moltes famílies estiguin soles a l’hora d’afrontar aquest dolor. L'acte comptarà amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música, i amb la representació de l'Associació Little Star, encarregada de donar visibilitat al dol de les famílies per morts gestacionals i perinatals. 

L'espai inclourà l'arbre dels records i una placa d'homenatge, on les famílies podran recordar els nadons que han mort durant la gestació o el primer mes de vida.

Arxivat a: Serveis a les persones
L'arbre dels records

Arxius adjunts