Portada > Actualitat > Notícies > Vídeo commemoratiu del 25-N: "Obre els ulls i actua"

Vídeo commemoratiu del 25-N: "Obre els ulls i actua"

25/11/2021

Des de la regidoria d'Igualtat s'ha produït un vídeo que es pot veure des d'aquest dijous per commemorar el 25N i tancar la setmana d'actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El vídeo ha comptat amb la participació de diverses entitats locals, com el Futbol Sala Piera, Jovent de Piera i Actriüs, a més del Grup de Gòspel de l'Aula Municipal de Música, que posen la veu a través de la cançó Take me home.

El vídeo reflecteix dues situacions de violència masclista: una d'elles al món de l'esport i l'altra, al carrer. Sota el missatge "Obre els ulls i actua", el vídeo convida a l'espectador a reflexionar i posar el seu granet de sorra per donar suport a les víctimes de les agressions masclistes que pugui presenciar en el seu dia a dia.

"És fonamental conscienciar la població de la gran problemàtica de les violències de gènere i agressions masclistes. Entre tots podem parar-ho i és el que hem volgut transmetre amb el vídeo", valora Carme González, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Vídeo commemoratiu 25-N