Portada > Actualitat > Notícies > El projecte CUEME segueix fomentant la cultura emprenedora

El projecte CUEME segueix fomentant la cultura emprenedora

09/12/2021

El passat 20 de novembre, els infants que el curs passat van constituir les cooperatives van posar a la venda els seus productes manufacturats en el mercat municipal

El Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME) segueix actiu al nostre municipi. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona de forma conjunta amb el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament de Piera amb la voluntat de fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d'educació primària, desenvolupant els valors, els hàbits i les capacitats de l'emprenedoria. 

El passat 20 de novembre, els alumnes que van constituir les cooperatives el curs passat van posar a la venda els seus productes manufacturats en el mercat municipal. La venda va ser tot un èxit i els beneficis obtinguts seran destinats a una activitat grupal i a projectes socials, concretament a les organitzacions Pallapupes i Quetzal. 

Per altra banda, l’alumnat de cinquè que enguany participa en el projecte ha formalitzat la constitució de tres noves cooperatives. Els membres de la junta directiva de cadascuna d’aquestes cooperatives s'han acostat a l'Ajuntament per a tramitar la gestió. 

Aquest curs participen en el projecte CUEME un total de 229 centres educatius de 98 municipis catalans.

Arxivat a: Educació
Projecte CUEME
Projecte CUEME
Projecte CUEME
Projecte CUEME