Portada > Actualitat > Notícies > Una cinquantena de parades omplen de Nadal el carrer Sant Cristòfol

Una cinquantena de parades omplen de Nadal el carrer Sant Cristòfol

13/12/2021

La Fira de Santa Llúcia es va complementar amb activitats diverses entre les quals va haver-hi un taller de xais de llana, una cantada de nadales i la possibilitat de fer cagar el tió

El carrer Sant Cristòfol va acollir el passat dissabte la Fira de Santa Llúcia. Una cinquantena de parades d’artesania i productes nadalencs van omplir la via des del carrer Era del Poch fins a la Font Nova. A l’espai de la Moreneta es van instal·lar les parades d’alimentació i també l’arbre de l’Associació de Comerços i Serveis, que durant tot el dia es va anar guarnint amb les boles de Nadal que els veïns i les veïnes de Piera podien aconseguir comprant als comerços adherits.    

Durant el matí, aquest mateix espai va acollir un taller de xais de llana. Una vintena d’infants van escoltar les explicacions dels talleristes, van batanar i cardar el seu tros de llana i després en van fer un xaiet, que molts van dir que posarien al pessebre. 

Altres propostes de la jornada van ser la cantada de nadales tradicionals a càrrec de la Coral Xicoira, un espectacle infantil i una activitat per fer cagar el tió, en la qual van participar-hi un total de 360 nens i nenes. 

Els paradistes han valorat molt positivament la fira i s’han mostrat molt satisfets amb l’afluència de visitants i amb la resposta de la gent.

Arxivat a: Festes
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021
Fira de Santa Llúcia 2021