Portada > Actualitat > Notícies > Piera se suma a una campanya per celebrar un Nadal més inclusiu

Piera se suma a una campanya per celebrar un Nadal més inclusiu

21/12/2021

La iniciativa vol facilitar un accés adaptat en determinats esdeveniments per garantir que tots els nens i les nenes puguin gaudir per igual de les festes nadalenques

L’Ajuntament de Piera s’ha adherit a la campanya “Un Nadal per a tu i per a mi”, una iniciativa que vol fer les festes una mica més inclusives. L’objectiu és ajudar a que molts nens i nenes que abans no podien gaudir de determinades activitats, com fer-se una fotografia amb el Pare Noel o lliurar la carta als Reis d’Orient, ara puguin fer-ho gràcies a l’habilitació d’un accés adaptat per a persones amb diversitat funcional. Així mateix, es vol aconseguir una societat més equitativa educant en la diversitat.   

La campanya està impulsada pel Club MamasG, amb el suport de l’Associació Divers, que des del 2018 lluita per donar visibilitat i normalitzar les diverses condicions de les persones amb capacitats diferents. 

Trobareu més informació sobre la campanya en aquest enllaç i en el document adjunt.

Arxivat a: Serveis a les persones
Municipi inclusiu

Arxius adjunts