Portada > Actualitat > Notícies > Cap infant de Piera, sense joguines

Cap infant de Piera, sense joguines

28/12/2021

Diverses entitats han realitzat donacions per a famílies en situació de vulnerabilitat

Amb la voluntat de donar suport a les famílies vulnerables del nostre municipi, des de la Regidoria d'Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Piera s’han establert contactes amb diverses entitats per a la donació de material que permeti alleugerir la seva situació en aquestes dates. D’aquesta manera, la cadena de supermercats Caprabo ha fet donació de productes per a nadons; la Fundació Crecer Jugando ha aportat bicicletes i joguines i la Fundació Barça ha proporcionat samarretes, bosses i material escolar.

La regidora d'Atenció a les Persones, Carme González, ha afirmat sentir-se "contenta per la gran donació que hem aconseguit i per fer tot el possible perquè cap família es quedi sense regals en aquestes dates tan especials, sobretot pels infants. L’objectiu és continuar en aquesta línia per poder cobrir les mancances que pateixen algunes famílies del poble".

Les aportacions es faran arribar a través de la parròquia Santa Maria de Piera.

Arxivat a: Benestar social
Donació
Donació
Donació