Portada > Actualitat > Notícies > Es clausura el centre de transferència del pla del cementiri

Es clausura el centre de transferència del pla del cementiri

10/01/2022

L’Ajuntament, després de moltes queixes veïnals, ha decidit tancar perimetralment la zona i recorda a la ciutadania que és d’ús exclusiu municipal

Després de molts anys de reivindicacions per part dels veïns i les veïnes, s'ha procedit al tancament del centre de transferència del pla del cementiri. La zona, creada inicialment per a ús de la brigada municipal, no disposava de tancament i era utilitzada de manera inadequada, provocant desordres i molèsties al veïnat. És per això que, després d'escoltar les demandes dels veïns i les veïnes, l'Ajuntament ha decidit tancar perimetralment l’espai recordant que és d'ús exclusiu municipal. A més, properament es procedirà a l'asfaltatge d'un tram del carrer Salvador Claramunt degut a les malmeses ocasionades pel pas de camions.

Recordem que per a la recollida de voluminosos al nucli cal trucar a l'Ajuntament al telèfon 93 778 82 00. El servei s’ofereix el primer dijous de cada mes. Des del consistori s'està treballant per arribar durant aquesta legislatura a la recollida porta a porta de voluminosos a tots els barris. Piera disposa també d'una deixalleria municipal que obre de dilluns a dissabte, de 9.30 a 14 hores, i de dimarts a divendres, de 15 a 19 hores.

Arxivat a: Obres i serveis
Centre de transferència pla del cementiri
Centre de transferència pla del cementiri
Centre de transferència pla del cementiri