Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament contracta cinc persones desocupades per realitzar millores a la via pública

L’Ajuntament contracta cinc persones desocupades per realitzar millores a la via pública

12/01/2022

La convocatòria, emmarcada dins el projecte Treball als Barris, ha permès la incorporació de dos operaris de la construcció i tres paletes

L'Ajuntament de Piera, en el marc de la convocatòria de Treball als Barris 2021, cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministeri de Treball i Economia Social, ha rebut una subvenció per poder contractar cinc persones en situació d’atur: dos operaris de la construcció i tres paletes. Les persones contractades són residents al barri objecte de l’actuació, en aquest cas al nucli antic de Piera, estaven inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats al SOC i no cobraven cap prestació contributiva d'atur.

Des de l’any 2010 s’està desenvolupant un Pla d’intervenció integral al nucli antic de Piera. Amb el projecte d’aquest 2022, que tindrà una durada de nou mesos, es desplegaran accions de millora de les voreres en alguns dels carrers del barri. 

Els treballadors contractats desenvoluparan el projecte de gener a setembre sota la supervisió de personal qualificat de la brigada municipal.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Plans d'ocupació