Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia un curs de català de nivell Bàsic

S’inicia un curs de català de nivell Bàsic

12/01/2022

Una vintena de persones s’han inscrit per participar en aquesta formació gratuïta destinada a persones que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i expressió oral

L’Ajuntament de Piera i el Servei Comarcal de Català de l’Anoia organitzen un curs de català de nivell Bàsic 1 que es va posar en marxa el passat dilluns 10 de gener. La formació s'adreça a persones alfabetitzades no catalanoparlants que volen començar a desenvolupar les habilitats de comprensió i expressió oral. D'aquesta manera, l'objectiu és que, en acabar el curs, l'alumne pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. S’hi han inscrit un total de 20 persones.

L’horari del curs és dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 hores a l’equipament municipal La Nau (C/ Copèrnic, 12). És gratuït  finalitzarà el dia 16 de març. Per poder-s’hi inscriure calia tenir 18 anys, o bé tenir 16 o 17 anys i no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

Arxivat a: Educació
Curs de català nivell Bàsic 1