Portada > Actualitat > Notícies > Apropant el servei del CAP als barris i pobles de Piera

Apropant el servei del CAP als barris i pobles de Piera

01/02/2022

El passat 27 de gener es va posar en marxa el projecte “El CAP a prop teu” al barri de Can Claramunt amb una sessió informativa i un taller de memòria

El diagnòstic en l’àmbit de la salut que es va dur a terme a la vila va determinar que una de les principals necessitats era oferir suport a les persones grans. Davant l'aïllament que pateixen les persones d’aquest col·lectiu que viuen als pobles i barris, la comissió de salut comunitària de l'EAP Piera va decidir posar en marxa el projecte “El CAP a prop teu”, que pretén aproximar el servei del centre d’atenció primària a les persones més grans de 65 anys.

El passat dijous, 27 de gener, es va presentar el projecte al barri de Can Claramunt amb el suport de l'associació de veïns, i es va realitzar un taller de memòria. El projecte vol crear un espai per fer activitats i tallers però també s’obre a qualsevol persona, encara que no participi en les dinàmiques, que a través d’aquest espai podran parlar amb una treballadora social per resoldre dubtes sobre tràmits i recursos disponibles. Així mateix, servirà per fer intervenció a nivell comunitari prevenint l'aïllament social de les persones es troben en situacions de vulnerabilitat. El projecte compta amb dues persones referents, una treballadora social i una psicòloga de benestar emocional, que sempre estaran acompanyades per altres professionals de l'EAP que participaran de manera intermitent en activitats i xerrades relacionades amb la salut.

En les properes setmanes està previst desenvolupar un taller cognitiu, explicar el funcionament de La Meva Salut, fer una sessió d’exercici per activar el cos i un taller de les emocions. Aquest projecte arribarà també a altres pobles i barris de Piera. El proper serà Can Canals.

Arxivat a: Salut
El CAP a prop teu - Can Claramunt

Arxius adjunts