Portada > Actualitat > Notícies > Reunió amb la Generalitat per parlar de mobilitat i noves infraestructures

Reunió amb la Generalitat per parlar de mobilitat i noves infraestructures

08/02/2022

A la trobada s’han abordat temes importants per al nostre municipi com el desdoblament de la B-224 o el projecte d’una passera que connecti els camins de Masquefa i Piera

L’alcalde de Piera, Josep Llopart, i el de Masquefa, Xavier Boquete, es van reunir dijous amb el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, i amb el director general d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, per abordar conjuntament diferents temes que afecten a tots dos municipis i al territori.

Un dels aspectes que es van tractar va ser la necessitat de construir una passera sobre la carretera B-224 que permeti travessar de forma segura aquesta via i connectar la via verda del Camí Romeu amb la via verda de Masquefa, ajudant així a la creació d’una anella verda al voltant de Piera. 

Durant la trobada també es va informar de l’estat de les obres de la nova variant de la carretera B-224, una infraestructura llargament reivindicada perquè permetrà treure el trànsit pesat del nucli de Piera i, al mateix temps, recuperar la carretera per fer-la més urbana i millorar-ne la seguretat de les persones vianants. El desdoblament pretén també reduir la sinistralitat i millorar la connexió amb la AP7 i l’A2. Està previst que les obres es comencin a executar en un primer tram al mes de maig d’aquest 2022. 

Altres projectes dels quals es va parlar van ser de l’arranjament de la carretera B-2241 que va des de Masquefa fins a Sant Sadurní d’Anoia i de l’estat de la redacció del projecte de construcció d’una nova rotonda per a millorar l’accés a La Beguda Alta.

Arxivat a: Urbanisme
Reunió mobilitat i infraestructures