Portada > Actualitat > Notícies > La I Fira de la Dona, tot un èxit

La I Fira de la Dona, tot un èxit

07/03/2022

El passat dissabte s'estrenava la I Fira de la Dona amb 35 paradistes artesanals i activitats durant tota la jornada

El dissabte dia 5 de març es va celebrar la primera edició de la Fira de la Dona, que comptava amb 35 paradistes artesanals i un programari d'activitats i actuacions que van omplir l'escenari habilitat al Gall Mullat durant gairebé 8 hores.

La inauguració de la fira la va fer la Carme González, regidora d'Igualtat de Gènere, acompanyada dels regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament. Posteriorment, va donar la paraula a Dones de Piera, entitat que ha participat activament durant anys en dates commemoratives com el 8M i l'actual Fira de la Dona, on han disposat d'una carpa per fer-hi tallers i activitats, a més de rebre les donacions de material per Ucraïna.

Un cop finalitzada la inauguració, l'escenari va ser de la Inma Pujol amb "L'hora del conte", representació de diversos contes populars animats amb titelles. Seguidament, a l'hora del vermut, el grup musical local GIVE va actuar cantant versions en acústic.

La tarda va engegar amb l'actuació de ball de l'acadèmia Blue Moon Dansa, seguida del Grup de Sevillanes de Piera. A continuació, la Josepa Ribera Vallès, l'Anna Victoria Cornellà Cases, la Lola Casanovas Pla, la Marta Povo Audenis i la Victoria Cases Mateo, van fer la lectura de poemes amb temàtica feminista.
El punt final de la jornada el van posar la veu de la pierenca María Escudero i el Llorenç, al piano, els quals van interpretar un repertori de jazz i blues donant per tancada la I Fira de la Dona.

Durant la resta de la setmana, Dones de Piera seguirà recollint material per Ucraïna de 17.30 a 19 h a sota de l'escenari del Gall Mullat.

S'espera que la Fira de la Dona es consolidi durant els anys vinents com un esdeveniment de referència a la vila.

Arxivat a: Igualtat de gènere
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona
I Fira de la Dona