Portada > Actualitat > Notícies > Piera surt al carrer per commemorar el 8M

Piera surt al carrer per commemorar el 8M

09/03/2022

Es va convocar una manifestació que va recórrer els principals carrers de la vila fins a la plaça del Peix, on es va llegir el manifest i els Diables de Piera van fer una actuació de foc

Ahir dimarts, dia 8 de març, Piera va sortir al carrer per commemorar el Dia Internacional de la Dona. La trobada va ser a les 18 hores a l’aparcament del Gall Mullat, on s’hi van reunir un grup de persones amb una pancarta sota el nom de “8M Piera: Dia de les Dones”.

La manifestació va seguir fins al carrer principal de la vila per continuar baixant fins a la plaça del Peix com a destí final. Allà, primerament les Dones de Piera van llegar el Manifest de l’Oposició Antibèl·lica Feminista i Les Barjaules van ser les encarregades de llegir el manifest del 8M, elaborat per elles mateixes, mentre que la Josepa Ribera Vallès va llegir un poema de caràcter feminista. Els Diables de Piera van ser els encarregats de tancar l’acte amb  una actuació de foc.

Per la seva banda, l’Ajuntament va il·luminar la façana del Foment de color lila per donar visibilitat al Dia Internacional de la Dona.

Arxivat a: Igualtat de gènere
8M - Dia internacional de les Dones
8M - Dia internacional de les Dones
8M - Dia internacional de les Dones
8M - Dia internacional de les Dones
8M - Dia internacional de les Dones
8M - Dia internacional de les Dones