Portada > Actualitat > Notícies > Piera impulsa la recollida de material per Ucraïna

Piera impulsa la recollida de material per Ucraïna

16/03/2022

Durant les darreres setmanes, Piera va engegar una campanya solidària de recollida de material per Ucraïna

L'operatiu de recollida es va activar el primer dissabte de mes durant la I Fira de la Dona, a la pista del Gall Mullat i més concretament a la carpa gestionada per Dones de Piera. Durant les més de 8 hores que va durar la fira, la carpa de l'associació va estar responent a l'entrega de material per part dels veïns i les veïnes de la vila. Dones de Piera va continuar recollint material fins divendres 11 de març cada tarda a la pista del Gall Mullat. La població ha fet donació d’alimentació en llaunes i conserves, roba per adults i nadons, bolquers, mantes i sacs de dormir, medicaments i material sanitari.

D'altra banda, una veïna del barri de Can Claramunt, la Claudia Castillo, també ha gestionat una recollida per la seva part, així com la Papereria Dalmau, que considera que la gent ha estat molt solidària i on s'han recollit principalment alimentació, roba i medicaments.

Amb aquestes aportacions es donarà cobertura a les persones acollides als països veïns d'Ucraïna com ara Polònia, Hongria, Romania, Moldàvia i Eslovàquia.
Es recorda a la ciutadania, que la forma més efectiva d'ajudar al poble ucraïnès és mitjançant una aportació econòmica.

La Generalitat de Catalunya ha posat a disposició una llista amb algunes ONG's catalanes i altres organismes que fan front al conflicte com ara el Fons Català de Cooperació, el Comitè Català per als Refugiats, la Fundació Acció contra la Fam, Creu Roja, Metges del Món i Metges sense Fronteres, entre d’altres.

Arxivat a: Solidaritat
Material per a Ucraïna
Recollida de material en suport a Ucraïna
Recollida de material en suport a Ucraïna
Recollida de material en suport a Ucraïna
Recollida de material en suport a Ucraïna