Portada > Actualitat > Notícies > Rumbesia: rumba i poesia per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Rumbesia: rumba i poesia per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

16/03/2022

La Biblioteca de Piera commemora aquesta data el dia 21 de març amb l’actuació del músic i guitarrista Jose Panzano

El 21 de març, a les 19h, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el músic i guitarrista Jose Panzano presenta Rumbesia a la Biblioteca de Piera. Rumbesia és un espectacle musical i poètic que fusiona poesia i rumba fent un recorregut sobre els estats d’ànim i parla del camí, d’on estem i on volem anar... El recital el componen nou poemes de poetes i poetesses catalans musicats amb sentit i sentiment, uns arranjats especialment per aquest espectacle i d’altres versionats a partir de poemes ja musicats per altres músics i adaptats per a l’ocasió.

L’acte començarà amb la lectura del poema Si puc del poeta Gabriel Ferrater, poema triat per l’Institut de les Lletres Catalanes (ILC) per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

D’altra banda, dimecres 23 de març, a les 19 hores, la biblioteca acollirà una xerrada de caire divulgatiu i bàsic on s’explicarà amb llenguatge entenedor diferents termes jurídics i nocions bàsiques que habitualment són d’interès general.  La conferència serà conduïda per la Núria Royo Vives, llicenciada en dret que exerceix de lletrada a l’Administració de Justícia.

L’activitat és gratuïta, d’accés lliure i amb aforament limitat.

Arxivat a: Cultura
Rumbesia