Portada > Actualitat > Notícies > S’habilita un formulari per registrar les persones refugiades acollides a Piera

S’habilita un formulari per registrar les persones refugiades acollides a Piera

21/03/2022

Les famílies ucraïneses que arribin acompanyades de les seves mascotes també hauran d’identificar-les

Des de l’Ajuntament s’ha habilitat un formulari al web municipal per tenir un registre i un control de les persones i famílies ucraïneses que estan sent acollides a Piera com a conseqüència del conflicte bèl·lic. En aquest sentit, es fa una crida als veïns i les veïnes que s’han ofert com a persones acollidores que omplin el formulari que trobaran en aquest enllaç.

Recordem que la via oficial d’acollida la gestiona la Generalitat de Catalunya. Tanmateix, hi ha persones que ho estan fent de manera extraoficial, sigui per un vincle familiar o per amistat, i també és important que l’Ajuntament en tingui constància.

A banda, si les famílies acollides arriben acompanyades d’una mascota procedent del seu país d’origen, també és important que aquestes siguin identificades a través d’un segon formulari que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: Solidaritat
Suport a Ucraïna

Arxius adjunts