Portada > Actualitat > Notícies > Els balls de tarda tornen al Teatre Foment de Piera

Els balls de tarda tornen al Teatre Foment de Piera

29/03/2022

Aquest mes d’abril es reprendrà aquesta activitat que s’oferirà de manera gratuïta cada segon diumenge de mes

El pròxim dia 10 d’abril, el Teatre Foment de Piera tornarà a acollir el tradicional ball de tarda, una activitat que ja era tot un clàssic de les tardes de diumenge abans de l’inici de la pandèmia. Els balls es faran el segon diumenge de cada mes a les 19 hores.

La primera sessió serà el 10 d’abril i s’han programat totes fins a finals d’any. Les següents es faran els dies 8 de maig, 12 de juny, 10 de juliol, 18 de setembre, 9 d’octubre, 13 de novembre i 11 de desembre. L’entrada és lliure.

Els balls estan oberts a persones de totes les edats, tot i que les persones grans són el públic majoritari.

Arxivat a: Cultura
Ball de tarda