Portada > Actualitat > Notícies > La Fira del Sant Crist torna a omplir els carrers de la vila

La Fira del Sant Crist torna a omplir els carrers de la vila

25/04/2022

Prop de 235 parades i milers de visitants al llarg de tot el cap de setmana han demostrat que aquest esdeveniment continua sent un referent a la comarca

Després de dos anys de pandèmia durant els quals es va haver de suspendre la celebració de la fira, aquest cap de setmana feia goig veure plens els carrers de Piera. Milers de persones de Piera i d’arreu de la comarca van visitar la Fira del Sant Crist i van recórrer el recinte firal, en el qual es van instal·lar 220 parades, entre establiments i artesans forans i comerços locals, i una quinzena de bars i restaurants.

La fira es va inaugurar puntualment a les 11 hores amb un acte institucional presidit per l’alcalde, Josep Llopart, i que va comptar amb la presència de regidors i regidores de l’Ajuntament, representants del pubillatge, la Banda Orquestra Piera (BOP), els capgrossos dels Gegants de Piera i els Falcons. Tot seguit, es va fer el recorregut oficial per la fira.

Tot i que la pluja va obligar dissabte a modificar la programació, no va ser necessari suspendre cap activitat. Diumenge, en canvi, el sol va lluir amb força convidant la ciutadania a sortir al carrer massivament.

Durant tot el cap de setmana, les dues zones infantils ubicades al carrer Piereta i al carrer Doctor Carles van tenir una gran afluència de famílies. Va haver-hi tallers que es van omplir de seguida, a més d’espais de joc, bombolles gegants i espectacles que van ser seguits per molts nens i nenes de la vila.

Els escenaris de l’Onze de Setembre i de la plaça del Peix van acollir les exhibicions d’una mostra molt representativa d’entitats locals que van dinamitzar la jornada. La plaça del Peix va estar molt concorreguda durant els dos dies, amb altres activitats complementàries com concerts, un vermut i un dinar popular. A l’estand de l’Ajuntament, es va presentar a la ciutadania un resum de les actuacions municipals que s’han desenvolupat en els últims dos anys així com alguns dels projectes previstos per aquest 2022.

El regidor de Fires, Josep Maria Rosell es va mostrar “orgullós de la resposta de Piera i de com els comerços, les entitats i la gent s’ha implicat i ha sortit al carrer en dos dies de festa, de retrobades i de fer poble”. Per la seva banda, l’alcalde, Josep Llopart, va assegurar que tot i que el temps no va acompanyar dissabte, “la gent de Piera ha respost amb nota i ha participat activament”. Així mateix, va voler agrair “la immensa feina de la brigada, policia local i serveis de l’Ajuntament, així com de les entitats i comerços de Piera, que han fet possible recuperar amb èxit la fira”.

Piera Televisió i Ràdio Piera van ser presents amb les seves unitats mòbils cobrint els actes i fent entrevistes a peu de carrer. Des del consistori s’està treballant en l’elaboració d’un audiovisual que es podrà consultar en breu a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Arxivat a: Fires
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022
Fira del Sant Crist 2022