Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Piera obre inscripcions per participar en dues propostes infantils

La Biblioteca de Piera obre inscripcions per participar en dues propostes infantils

12/05/2022

Durant el mes de maig s’oferirà el club infantil i familiar Primeres passes i un taller per experimentar amb el color i la seva aplicació en els vitralls

Avui dijous s’han obert les inscripcions per participar en una nova sessió del club infantil i familiar Primeres passes, adreçat a famílies amb nens i nenes de P3 a 1r de primària. El termini d’inscripció s’allargarà mentre hi hagi places disponibles. Aquest club familiar, que s’ofereix els darrers dijous de cada mes en època escolar, és un espai on gaudir de la lectura en família associant les estones de lectura compartida amb moments agradables i per familiaritzar l’infant amb el llibre i les primeres imatges. L’activitat es desenvoluparà el dijous 26 de maig a les 17.15 hores.

D’altra banda, el dimarts 17 de maig s’obrirà el termini d’inscripcions per participar en un taller infantil anomenat “El color i el vitrall”. La proposta s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i es farà el dimarts 31 de maig a les 18 hores. Els participants descobriran el color des d’una vessant experimental i faran una pintura per aplicar-la al seu vitrall que acabaran decorant al seu gust. Totes les propostes són gratuïtes.

Arxivat a: Cultura
Primeres passes
El color i el vitrall