Portada > Actualitat > Notícies > S’inaugura ‘al-karama’, una exposició fotogràfica que pretén mostrar la realitat dels joves migrants a Piera

S’inaugura ‘al-karama’, una exposició fotogràfica que pretén mostrar la realitat dels joves migrants a Piera

12/05/2022

La iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament, vol mostrar a la ciutadania a través d’imatges l’esforç dels joves migrants per formar-se i trobar el seu lloc a la societat

L'exposició ‘al-karama’ neix a partir de les Trobades al Sotabosc, un projecte d’acció comunitària impulsat des de l'Ajuntament de Piera per afavorir la cohesió i la coneixença de la comunitat de Piera. Hi ha participat el jovent del centre Castell de Fang i d'altres autòctons a través de diferents activitats. Han estat acompanyats pel Gerard Farrés, dinamitzador cívic de Piera.

Els objectius de les Trobades al Sotabosc han estat diversos: des de ser un lloc de trobada pels joves de Piera, oferir un tast de la professió de cuidador forestal, i acostar l'entorn de la vila als joves pierencs. Això a través d'una excursió amb el col·lectiu Eixarcolant i una sortida a cavall. Però, sobretot, la finalitat principal d'aquesta exposició fotogràfica ha estat sensibilitzar i donar a conèixer a la població que els joves migrants són persones que s'esforcen per formar-se, encaixar i trobar un lloc en aquesta societat.

Les imatges de l'exposició fotogràfica mostren la vida d'aquests joves gràcies al treball d’un professional de la fotografia, el pierenc Javi Cantero, que va capturar aquests moments durant el desenvolupament de les diferents activitats. L'exposició es podrà visitar a la Biblioteca de Piera fins al dia 31 de maig.

Arxivat a: Joventut
Exposició al-karama
Exposició al-karama
Exposició al-karama
Exposició al-karama