Portada > Actualitat > Notícies > Aquest any se celebra el 15è aniversari de l’arribada de la Flama del Canigó a la vila

Aquest any se celebra el 15è aniversari de l’arribada de la Flama del Canigó a la vila

08/06/2022

Els Falcons de Piera conviden la ciutadania a acompanyar-los el proper 23 de juny en un recorregut que finalitzarà amb l’encesa de la foguera de Sant Joan

Els Falcons de Piera volen celebrar aquest any el 15è aniversari de l’arribada de la Flama del Canigó a la nostra vila. És per això que ja han començat a organitzar aquesta festa que tindrà lloc el pròxim 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan. 

L’entitat convida la ciutadania a participar en el recorregut que es farà amb la flama pels carrers de Piera. Aquesta arribarà a les 20 hores a la rotonda dels Hostalets de Pierola. Posteriorment, baixarà pel carrer principal fins a l'Ajuntament, continuaran fins a la plaça del Sant Crist, i pujaran per la carretera del Bedorc fins a la rotonda del Centre d’Atenció Primària (CAP). El recorregut seguirà per l'avinguda Carretera d'Igualada fins al carrer Pau Claris, després pel carrer Sant Cristòfol i el carrer Llobregat. La rebuda al Gall Mullat està prevista a les 21 hores i comptarà amb les actuacions d'entitats culturals, la lectura del manifest i l’encesa de la foguera de Sant Joan. 

Les persones que es vulguin inscriure per acompanyar la Flama del Canigó pels carrers de la vila tenen fins al 10 de juny per omplir aquest formulari.

El dia 11 de juny, a les 11 hores, al Foment, es farà una reunió informativa. 

El mateix dia 23 de juny, un cop finalitzi l'acte de rebuda de la Flama del Canigó, hi haurà un sopar popular i un concert organitzat per l'Ajuntament amb el grup Coi els Montgrons i Animal Dj. Es vendran els tiquets del sopar i llantions en diversos punts de la vila: a la Biblioteca de Piera, al bar del casal d'avis, als establiments JM pastiser, Tot Esport i Papereria Fanny, i al Bar Foment.

D'altra banda, el jovent de Piera col·labora amb l’Ajuntament per organitzar una festa de Sant Joan el dia 25 de juny al Gall Mullat des de les 23 hores i fins a les 5 hores de la matinada.

Arxivat a: Festes
Sant Joan 2019 i Flama del Canigó